Timmerfabriek Mensen Ter Apel

Houtbewerking op maat

Behalve standaard werk, is onze specialisatie houtbewerking op maat. We maken en monteren unieke trappen, kozijnen en deuren die passen bij de stijl van uw woning of bedrijfspand.  Daarbij maken we gebruik van verschillende hard- en zachthoutsoorten. U bedenkt of ontwerpt en wij produceren.

Bij al onze werkzaamheden staat klanttevredenheid hoog in het vaandel

Al twintig jaar ambachtelijk vakwerk voor particulieren en bedrijven

De eigenaar van Timmerfabriek Mensen (Ronnie Mensen) zit al meer dan 20 jaar actief in het vak. Na acht jaar een succesvolle eenmanszaak te hebben gerund, zag hij in januari 2015 de kans om een timmerfabriek in Ter Apel over te nemen. Sindsdien vormt hij daar samen met een vast team van gemotiveerde en ervaren medewerkers, hele boomstammen om tot sierlijke trappen, strakke kozijnen, klassieke deuren en nog veel meer. Timmerfabriek Mensen levert ambachtelijk vakwerk aan particulieren en bedrijven.

Nieuwbouw of renovatie en onderhoud aan (monumentale) panden

Wij werken niet alleen aan nieuwbouwpanden en -woningen, maar renoveren en onderhouden ook (monumentale) panden in Groningen en Drenthe die moeten voldoen aan esthetische  gemeentevoorschriften. We zorgen ervoor dat het historische karakter van deze gebouwen niet verloren gaat en brengen monumentale panden weer terug in oude stijl.